avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un avocat bun
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un avocat bun

Vreau sa deschid proces impotriva statului dar nu am resurse financiare sa ma deplasez la bucuresti.nu se poate judeca procesul aici in arad?si ce pasi trebuie urmati?
Cel mai recent răspuns: anafură , utilizator 20:44, 28 Septembrie 2017
Art. 111 ncpc

Cereri îndreptate împotriva persoanelor juridice de drept public

Cererile îndreptate împotriva statului, autorităţilor şi instituţiilor centrale sau locale, precum şi a altor persoane juridice de drept public pot fi introduse la instanţa de la domiciliul sau sediul reclamantului ori la instanţa de la sediul pârâtului.
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
AvTudor_com, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ma judec cu statul de ani buni. Mie nu mi-a zis nimeni la inceput sa fiu atent la faptul ca judecatorii sunt functionari publici, adica platiti de stat, iar hotararile vor reflecta acest lucru.

Din titlu rezulta ca de fapt cautat un avocat. Avocatul conteaza maxim 5%. Unii avocati isi vor da interesul mai mult fata de ceilalti, dar oricum judecatorii au libera decizie sa ia in considerare ce probe doresc ei din dosare, ei dau restul de 95%.

Pentru orice litigiu veti avea nevoie de 3 lucruri: bani, bani si bani. Asa cum sustineti, nu le aveti.

Decizia de a investi bani pe care nu-i aveti intr-o cauza in care aveti sanse mari sa pierdeti si mai multi bani va apartine 100%.
anti77 a scris:

Ma judec cu statul de ani buni. Mie nu mi-a zis nimeni la inceput sa fiu atent la faptul ca judecatorii sunt functionari publici, adica platiti de stat, iar hotararile vor reflecta acest lucru.

Din titlu rezulta ca de fapt cautat un avocat. Avocatul conteaza maxim 5%. Unii avocati isi vor da interesul mai mult fata de ceilalti, dar oricum judecatorii au libera decizie sa ia in considerare ce probe doresc ei din dosare, ei dau restul de 95%.

Pentru orice litigiu veti avea nevoie de 3 lucruri: bani, bani si bani. Asa cum sustineti, nu le aveti.

Decizia de a investi bani pe care nu-i aveti intr-o cauza in care aveti sanse mari sa pierdeti si mai multi bani va apartine 100%.

Folositi cuvinte prea mari si neadecvate.
Judecatorii nu sunt functionari publici.
Avocatii pot fi alesi si schimbati pe parcursul unui proces.
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat, Avocat
Mergeti la tribunalul din Arad, urcati pînă la etajul 1,faceti circa 10 pasi la stînga pe culoar și veti ajunge în dreptul usii în spatele căreia se află avocatul poporului, are program de audienta intre orele 9-12. De acolo veti fi îndrumat ce trebuie să faceti în continuare. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate?urgent cola cola eu cola sunt reclamant in proces impreuna cu toti membrii de sindicat , inclusiv persoanele din conducerea institutiei .Obiect:suplimentul postului, treptei de ... (vezi toată discuția)
Reautorizare? sandra12 sandra12 Am inlocuit usile unui garaj cu geam si usa de termopan. Evident ca acestea au fost montate in golul lasat de usile anterioare , schimband doar destinatia ... (vezi toată discuția)
Teren retrocedat proprietarului. ce poate face cel care detine casa de langa teren? kopanyi kopanyi Buna seara. Ma adresez celor prezenti pe forum pentru a cere un prim sfat. Am cumparat o casa de la stat (impreuna cu terenul de sub casa plus un metru ... (vezi toată discuția)