avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie ITM

Buna ziua,
Stie cineva daca trebuie depusa la ITM vreo declaratie de catre societatea comerciala - persoana juridica romana, la care este detasat un cetatean roman de la o alta societate - persoana juridica romana?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:11, 5 Octombrie 2009
Cat timp ii intocmiti stat de plata depuneti toate declaratiile aferente salariilor, mai exact declaratie la somaj, pensie, sanatate, itm, administratie finanaciara.
Oricum, detasarea salariatului se face printr-o cerere de detasare si printr-o decizie de acceptare a detasarii. Care si acea decizie trebuie cu viza ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare salariat roman in canada ContSters68307 ContSters68307 Buna dimineata, Am rugamintea sa imi spuneti care e procedura de detasare a unui salariat roman in Canada. Multumesc, (vezi toată discuția)
Cum pot legal sa duc muncitori in germania michaelgrecu michaelgrecu sint cetatean german si roman . am deschis o firma in romania si ´doresc sa aduc muncitori aici in germania. care este calea legala (vezi toată discuția)
Detasare morenamaria morenamaria persoanele detasate cf.art.45 Codul muncii trebuie anuntate la ITM ca si in cazul CIM (cu o zi inaintea inceperii activitatii si se depun la ITM in 20 zile ... (vezi toată discuția)