Am semnat un contract cu o firma de modeling,,Transilvania Models"(am inteles ca ar fi teapa), am platit in jur de 1100 lei.Trebuiau sa faca un album profesional cu fetitele noastre, iar mai tarziu trebuia sa ne incheie contracte cu H&M,zara, etc, pentru a prezenta produsele acestora.Am primit un cd, intr-adevar, nu chiar profesional, iar de atunci, pauza...Am tot sunat la numarul de telefon pe care il am de la ei, dar imi tot spun din mai ca inca nu s au format clasele pt cei mici si ca ma vor suna ei...Locatia in care s a incheiat contractul si unde s au facut pozele, este acum inchisa, pe geamul acesteia este scris ,,inchis pentru activitati".Ce ma sfatuiti sa fac, unde trebuie sa merg??Multumesc anticipat!Macovei Delia.
Buna ziua,
Avand in vedere ca ati semnat un contract cu ei, clauzele din acel contract trebuie respectate. Puteti sa ii actionati in judecata pentru nerespectarea obligatiilor contractuale sau puteti sa faceti o plangere penala pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Toata aceste variante sunt doar niste posibilitati care depind de clauZele contractului pe care l-ati semnat. Fara sa vad contractul nu pot sa va ofer un raspuns pertinent.
Sunt foarte multe articole, legate de aceasta agentie, cu titlul "escrocherie".
In functie de ce anume v-au promis, ca sa platiti banii si sa incheiati contractul, puteti depunde plangere penala.
Daca o sa apelati la instanta civila nu cred ca aveti mari sanse sa recuperati ceva, In cazul in care nu este o firma cu vechime care functioneaza corect.
Incercati sa cautati in toate celelalte articole numele altor pagubiti, luati legatira cu ei, aflati daca au depus si ei plangeri penale.
Precizati in plangerea dvs celelalte cazuri si numerele de dosare, daca exista si daca le aflati.
Daca o sa se constate ca tuturor le-au fost facute aceleasi promisiuni iar ei defapt nu aveau contracte de colaborare cu h&m, zara etc...ar putea sa se contureze elementele unei infractiuni.