avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copii

Urmează sa divorțez, am doi copii unul de 3 ani și altul de 9 ani. În momentul de fata copii stău cu mama la socrii mei. Socrii ar vrea sa-mi interzică sa mai văd copii dar nu îi lăsa soția mea. Cu sotia m-am înțeles în privinta divorțului și al copiilor. Au socrii vreo putere sa mă împiedice sa-i văd. Acolo unde stau acum este un apartament cu 2 camere iar copii și soția stau intr-un dormitor mic.
De principiu nu, insa conveniti cu sotia un program de vizita scris. Si nu-i vizitati la socri, luati-i cu dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizita copil in casa - proprietatea socrului CostyC CostyC Eu si sotia avem domiciliul din buletin la adresa unde stau parintii mei. Noi nu locuim la acea adresa.....ci in apartamentul socrului meu. Avem si un copilutz ... (vezi toată discuția)
Divort si copil mastefan mastefan Buna ziua Ma numesc V.J si va voi spune pe scurt problema mea; sunt casatorit de 9 ani si din aceasta casatorie a rezultat o fetita de 6 ani .In toti acest ... (vezi toată discuția)
Copii mei cristi ionescu cristi ionescu suntem casatoriti inca si sotia nu mai locuieste cu mine a luat cu ea si pe cei doi copi in virsta de 5 ani baietelul si fetita 3 ani si nu ma mai lasa sa i ... (vezi toată discuția)