avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare permis cu certificat de grefa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare permis cu certificat de grefa

Buna ziua, am permisul suspendat pt conducere fara categorie corespunzatoare. In data de 27.09.17 s-a confirmat renuntarea la urmarirea penala de catre Jud Buftea. Intrebarea este daca pot sa ridic permisul de la IPJ Ilfov in baza certificatului de grefa sau trebuie sa astept inca 2-3 saptamani pana primesc transcrierea dosarului. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
Razb1, utilizator

Alte discuții în legătură

29/01/2016 Alexe Jan Alexe Jan Buna ziua ! Numele meu este Alex si am o singura si importanta intrebare . In data de 29/01/2016 am fost prins conducand un autovehicol cu placutele provizori ... (vezi toată discuția)
Nup inseamna restituire permis manolebo manolebo Buna ziua . Am un dosar penal pt articolul 334 conducere autovehicul neinmatriculat. Am primit decizia de la procuror cu propunerea de neincepere a urmariri ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa trimis prin posta doinitavlada doinitavlada Buna ziua , am facut o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie,am am obtinut certificatul de grefa si l-am trimis prin posta cu nota de inventar ... (vezi toată discuția)