Buna ziua , am facut o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie,am am obtinut certificatul de grefa si l-am trimis prin posta cu nota de inventar si confirmare de primire (nu stiu daca am procedat bine). Ieri am fost oprita si mi s-a incheiat dosar penal doarece in baza lor de date nu aparea permisul suspendat .
Ce este de facut ?, deci sunt vinovata ca am trimis certificatul de grefa prin posta sau iei ca nu au inregistrat nici dupa 36 zile de la data confirmari prin posta certificatul de grefa in baza lor de date.
Inteleg ca aveti un proces verbal de contraventie, prin care vi s-a suspendat si permisul de conducere?
In acest caz trebuia sa mergeti personal sa va ridicati permisul de conducere.
Cei de la politie nu stiu de capul lor, daramite de certificatul dvs de grefa!!!!
In general,aceste situatii se rezolva,personal si la fata locului.
Mergeti la instanta,solicitati o copie de pe acel certificat si cu acesta mergeti la politie pentru a rezolva situatia
Am fost ieri la politie au gasit certificatul de grefa trimis de mine prin posta ,l-au introdus in sistem ieri, dar eu m-am ales cu un dosar penal , intrebarea mea era daca era legal ca am trimis prin posta certificatul de grefa si nu l-am dus personal, acum trebuie sa ma judec cu iei pe dosar penal pana atunci nu mai am dreptul sa conduc.
Si multumesc pentruraspunsurile oferite pana acum si o zi buna va doresc.