avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala impotriva unui minor - ca urmare a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala impotriva unui minor - ca urmare a bruscarii altui minor

Buna ziua,
pustiul meu de 13 ani (impliniti in ianuarie 2017) aflandu-se in incinta scolii, in timpul recreatiei a bruscat/impins un alt coleg, coleg care in cadere s-a lovit cu capul de catedra clasei. Dupa terminarea cursurilor, colegul bruscat - impreuna cu mama sa s-au prezentat la spital si conform legilor, spitalul a anuntat organele politienesti. In ziua urmatoare, la scoala s-a prezentat agentul de proximitate care a intocmit un raport (anchetand inainte situatia), iar directiunea scolii m-a informat pe mine (parintele copilului acuzat) ca pentru altercatia mai sus mentionata a fost depusa o plangere penala. Rugamintea mea catre dvstra este sa imi precizati ce urmari poate avea aceasta plangere penala impotriva fiului meu si a mea ca tutore al lui ?
Va multumesc respectuos pentru intelegere si ajutorul oferit
Cel mai recent răspuns: catalos , utilizator 20:07, 28 Septembrie 2017
Am omis sa mentionez ca fiul meu a fost diagnosticat cu ADHD de catre CMBRAE - si evident s-au emis tot felul de avize care sa ateste acest lucru. Multumesc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua baiatul meu de clasa a 8-a a facut parte dintr-o altercatie ... Victor1111 Victor1111 Buna ziua Baiatul meu de clasa a 8-a a facut parte dintr-o altercatie in urma careia a suferit fractura de clavicula. Aceasta altercatie a avut loc in incinta ... (vezi toată discuția)
O problema cu politia BladeIonut BladeIonut sa va spun problema mea...... am 16 ani ....m-am certat cu un baiat si am facut in asa fel incat sa-l rezolv pe tip .... tatal lui a venit la directoratul ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa facem în caz de bullying? am făcut sesizare la ... Victima_bullying Victima_bullying Ce trebuie sa facem în caz de bullying? Am făcut sesizare la Directiune și Comisia Antibullying a scolii, au răspuns ca nu se vede nimic pe camera de luat ... (vezi toată discuția)