avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... reintoarcere din Cic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reintoarcere din Cic

Buna ziua, daca sunt in CIC, iar fetita face 2 ani pe 19.11.2017, eu cand trebuie sa revin la munca? Pe 18 sau 19.10.2017? Cererea de reintoarcere cand ar trebui sa o depun?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:23, 28 Septembrie 2017
- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC si refuza sa intre in CCC , atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile, mama revenind la serviciu cu o luna de zile mai devreme.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 1 an si 11 luni. In speta, 19.10.2017.

- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC, atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 2 ani. In speta, 20.11.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la locul de munca dupa concediu crestere copil Daliborka Daliborka buna seara in cazul in care copilul este nascut in 01.09.16, mama poate sta 2 ani cu copilul, in acest caz ea se intoarce la munca din 02.09.18 sau din ... (vezi toată discuția)
Revenire servici Cristina Bandrabur Cristina Bandrabur Dacă eu sunt in concediu crestere copil,copilul împlinește 2 ani pe 5 martie când ar trebui sa mă reîntorc la servici ?Mulțumesc (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu după concediu de creștere copil Diana844 Diana844 Bună ziua, copilul meu face 2 ani pe 19 ianuarie. Ma puteți ajuta, ce trebuie sa fac, ce pași trebuie sa urmez, începând cu ce data trebuie sa ma întorc ... (vezi toată discuția)