avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire la locul de munca dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire la locul de munca dupa concediu crestere copil

buna seara
in cazul in care copilul este nascut in 01.09.16, mama poate sta 2 ani cu copilul, in acest caz ea se intoarce la munca din 02.09.18 sau din 01.09.18?cand inceteaza suspendarea CIM-ului?adica care este prima ei zi de munca?
si in cazul in care tatal indeplineste condiitele si intra in CCC o luna, in acest caz mama revine la munca in 01.08.18?
Cel mai recent răspuns: Daliborka , utilizator 10:19, 20 Ianuarie 2017
- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC si solicita sau nu sa intre in CCC , atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile, mama revenind la serviciu cu o luna de zile mai devreme.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 1 an si 11 luni.
In speta, revenirea se face cu data de 02.08.2018

- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC, atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 2 ani.
In speta, revenirea se face cu data de 02.09.2018
buna ziua
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la serviciu după concediu de creștere copil Diana844 Diana844 Bună ziua, copilul meu face 2 ani pe 19 ianuarie. Ma puteți ajuta, ce trebuie sa fac, ce pași trebuie sa urmez, începând cu ce data trebuie sa ma întorc ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic Roziotzy Roziotzy Buna ziua, daca sunt in CIC, iar fetita face 2 ani pe 19.11.2017, eu cand trebuie sa revin la munca? Pe 18 sau 19.10.2017? Cererea de reintoarcere cand ar ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa ma intorc la munca din cic Lucianacic Lucianacic Daca nu doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie, pe ce data ar trebui sa ma intorc la munca? Baietelul meu face 2 ani pe 25 noiembrie iar tatal a depus ... (vezi toată discuția)