avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna seara. Dacă,înainte de împlinirea vârstei de 2 ani a copilului imi dau demisia de la locul actual de muncă și ma reangajez la 2 ore,mai pot beneficia de acel stimulent?...multumesc...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 28 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a se beneficia de stimulentul de insertie, realizarea de venituri se poate face si in baza unui c.i.m. cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent Alynamyhaela Alynamyhaela Buna seara.Am câteva întrebări.Am născut in 11 august 2017.Daca ma întorc mai repede la munca,de exemplu in aprilie , ce se întâmpla cu luna tatălui? ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie stavageo stavageo Buna ziua, Am si eu o intrebare legat de stimulentul de insertie.Pentru a beneficia de acesta trebuie sa revin la serviciu cu 60 de zile inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)