avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj neefectuat la momentul divorțului. Se mai pot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj neefectuat la momentul divorțului. Se mai pot obține despăgubiri după 11 ani?

Buna ziua.
Am o întrebare : am divorțat de soț acum 11 ani și nu am introdus cererea de partaj sfătuită de avocat pentru ca soțul avea certificat de Moștenitor pe apartamentul unde am locuit împreuna 13 ani. Bine-nțeles ca și eu am muncit și am renovat casa. Nu am luat absolut un ac din apartament. Acum am aflat ca a vândut cu bani buni apartamentul cu toată mobila și toată investiția mea. Fostul soț îmi promisese ca atunci când va vinde îmi va da ceva. Credeți ca as avea șanse sa mi se înapoieze ceva ? Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:12, 29 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Teoretic DA dar ar fi destul de greu de dovedit ce ati investit in perioada casatoriei acolo.
E bine sa va intelegeti cu fostul.
Mejia a scris:Multumesc mult, cred ca aveți dreptate.

Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand, dreptul dvs pt actiune in ce priveste investitiile s-a prescris. Asa ca teoretic si practic, nu aveti cum sa mai solicitati ceva in aceasta privinta.
Pt ce ati cumparat impreuna, daca mai aveti chitanta/ facturi, puteti solicita jumatate din valorea lor , dar e greu si cu ele daca nu mai exista, nu mai pot fi expertizate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.! suntem 4 mostenitori. bunurile sunt ale soțului ... Claudia Ioana Claudia Ioana Bună ziua.! Suntem 4 mostenitori. Bunurile sunt ale soțului primite moștenire de la părinții lui. Noi (eu, soțul și copilul nostru minor în prezent) am ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri imobile, proprii și comune, după o căsnicie de 15 ani: cum se împart și cum se socotește valoarea lor? Kmy kmy Kmy kmy Buna ziua ! Dupa o casnicie de 15 ani,am ajuns la partaj.Am locuit in apartamentul sotului(bun propiu al lui) si am facut impreuna imprumuturi in banca,bani ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort BCF BCF Buna ziua Acum o luna am divortat pe cale amiabila, la starea civila. Acum intampin probleme cu privire la separarea de fostul meu sot. Inainte de casatorie ... (vezi toată discuția)