avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare prejudiciu

Daca o beneficiara a institutiei noastre a decedat si a ramas cu un debit de plata in valoare de 9888 lei pe care trebuia sa il plateasca conform angajamentelor de plata ea si fiul dansei, fiul dansei incasa penisa lunar si nu platea contributia catre camin nici pentru dansa nici pentru el, putem recupera prejudiciul suferit la instanta de judecata printr- ordonanta de plata, in cat timp putem recupera suma de la decesul dansei de la fiul sau, mai putem recupera suma datorata de doamna conform angajamentului de plata sau doar suma datorata de fiul ei conform angajamentului de plata doar, a-si dori prevederea legala, va multumesc

Consilier juridic deb
Rapeanu Mihaela Gianina

Alte discuții în legătură

Obligatia mostenitorilor la plata sumei izvorata dintr-un contract a unui beneficar decedat? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Buna ziua daca o beneficiara a decedat si a ramas cu o obilgatie de plata foarte mare izvorata dintr-uhn contract de servicii sociale, respectiv si fiul dansei ... (vezi toată discuția)
Incasare necuvenita - debit indemnizatii mary_123454 mary_123454 Buna ziua.Tatal meu este pensionat pe caz de boala de cativa ani.Ieri am primit o decizie prin care ne anunta ca in perioada 01.05.2009-31.10.2010 a incasat ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am rugamintea sa ma sfatuiti/indrumati in urmatoarea ... Ana O. Ana O. Buna seara, am rugamintea sa ma sfatuiti/indrumati in urmatoarea problema. Am \"mostenit\" de la tatal meu decedat plata unor datorii fiscale reprezentand ... (vezi toată discuția)