Buna ziua, o sa relatez pe scurt problema noastra locuim la bloc et 2, vecinii de la et 4 au caine pe care l-au obisnuit sa-si faca nevoile in balcon drept urmare urina se scurge la vecinul de la et 3 si la mine in balcon .Am incercat sa discutam cu ei dar nici o rezolvare, am facut plangere la politia locala impreuna cu vecinii , acestia s-au deplasat la fata locului au facut si ei poze dar proprietarii cainelui nu deschid usa iar politia ne-a raspuns ca nu pot aplica nici o sanctiune deoarece nu ii pot legitima daca nu deschid.Cum am putea proceda ????Avem copii mici care ies in balcon unde bineinteles ca pute a urina, ni se usuca florile, balustrada rugineste . Nu mai stim cum sa procedam.....vecina a sugerat sa ii dam in judecata...este singura solutie???? Multumesc anticipat pentru raspuns!
ynocentta
Utilizator 3din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Anterior demersului catre instanta de judecata care presupune termen lung de finalizare ,
sesizati oficial autoritatea de sanatate publica si autoritatea sanitar veterinara care chiar daca proprietarul intelege sa nu deschida usa,pot aplica sanctiuni proprietarului patrupedului
Nu este necesar ca proprietarul sa deschida usa pentru ca autoritatile sa ia datele de identificare ale proprietarului
Cine a invocat acest aspect se afla in grava eroare
Datele de identificare locatari care domoiciliaza provizoriu sau defionitiv in condominiu se afla consemnate in cartea de imobil a condominiului ,pe care autoritatile au competenta sa o vizualizeze
Exista dintotdeauna carti de imobil, deci si in prezent exista, numai ca din nestiinta ori din ignoranta acestea nu sunt tinute, nu sunt intocmite, nu sunt completate, adica ...ca la noi.
Ce trebuie sa fac?
Mirela_I
Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am ... (vezi toată discuția)