avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire perioada preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire perioada preaviz

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Concediul medical prelungește perioada de preaviz? Mai aveam 4 zile de preaviz și din cauza unor probleme de sănătate a trebuit să beneficiez de concediu medical
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:18, 29 Septembrie 2017
Intr-adevar, concediu medical prelungeste durata preavizului.

Pe durata concediului medical, termenul de preaviz este suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical, preaviz, inchidere cim B. Elena B. Elena Buna ziua, Am un angajat care acum aproximativ o luna a refuzat, din orgoliu, sa indeplineasca o sarcina de serviciu prevazuta in CIM, motiv pentru care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare legat de chestiuni legale. dacă un ... Diana9321 Diana9321 Buna ziua. Am o întrebare legat de chestiuni legale. Dacă un salariat lipește de la munca pe motive medicale și angajatorul dorește să renunțe la ... (vezi toată discuția)
Demisie Anca Ilinca Anca Ilinca Buna seara! Imi puteti spune daca in perioada de preaviz( mi am dat demisia) daca imi iau medical, o saptamana din trei cat trebuie sa stau, se prelungeste ... (vezi toată discuția)