avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PV cercetare disciplinara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PV cercetare disciplinara

Am fost supusa unei cercetari disciplinare, un subterfugiu in care am fost torurata psihic mai mult de o ora. Pentru ca am stiut sa ma apar si sa contracarez toata aceasta executie si nu am putut fi sanctionata, nu mi s-a dat P.V sa-l citesc si nici sa-l semnez, desi am facut si cerere la manager in acest sens, acesta raspunzandu- mi in scris ca nu trebuie sa-l semnez eu. Ce pot sa mai fac legal sa intru in posesia acelui P.V , pentru a vedea ce s-a consemnat cu adevarat din tot ce s-a discutat si demonstrat si eventual pentru a ma putea adresa institutiilor abilitate pentru hartuire si discriminare la locul de munca,aceasta executie publica avand la baza si un referat al managerului care nu mi-a fost adus la cunostiinta nici in timpul cercetarii disciplinare, presedinta comisiei spunandu-mi doar ca exista.
Initial pentru a mi se arunca"praf in ochi"s-a facut referire la un referat vechi de-al meu, deci teoretic am fost cercetata disciplinar in baza unui referat vechi de-al meu in care sesizam conducerii abuzuri grave comise asupra mea privind securitatea si sanatatea in munca.
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
luminita_zenaida, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 2 Octombrie 2017
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici nu este necesar ca procesul-verbal sa fie semnat de catre salariat. Acesta trebuie sa fie semnat doar de membrii comisiei de disciplina.

De asemenea, nu exista obligatia legala a angajatorului de a va inmana un exemplar de pe procesul-verbal al comisiei de disciplina.
6. Elemente esenţiale în procedura disciplinară-LEGE 5 online

Pas
Termene și/sau observații
Documentul utilizat
Descoperirea abaterii disciplinare
Plângere, Notă de constatare sau Raport de constatare
Numirea comitetului disciplinar
Decizie de numire sau regulamentul intern al societății
Dovada abaterii disciplinare
Declarații ale martorilor, instrucțiuni, precum și luarea lor la cunoștință, atribuții de serviciu, proceduri interne etc.
Convocarea salariatului în cadrul cercetării prealabile
Va conține, în mod cumulativ: obiectul, data, ora și locul audierii
Convocarea ce conține semnătura salariatului de luare la cunoștință sau confirmarea de primire de la poștă sau procesul verbal prin care se constată refuzul luării la cunoștință de către salariat în prezența unui martor
Cercetarea prealabilă
Sunt consemnate toate apărările salariatului în cauză, dovezile furnizate de acesta, motivările folosite și dacă salariatul este asistat de un reprezentant al sindicatului (dacă este cazul)
Procesul verbal al audierii care va fi semnat de salariatul audiat
Ultima modificare: Luni, 2 Octombrie 2017
luminita_zenaida, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si baza legala a celor postate de dvs care este ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctionare angajat lungeanuadina lungeanuadina Care sunt pasii pentru aplicarea unei sanctiuni disciplinare? Vreau sa fac o reducere a salariului de baza pe o durata de 3 luni cu 10%. (vezi toată discuția)
Concediere angajat nemotivat marcucarolina marcucarolina Va rog frumos sa-mi spuneti ce etape trebuie sa parcurg cand un angajat nu s-a prezentat la munca ,pot sa-i desfac contractul de munca pentru o singura ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara, procedura silvia99 silvia99 care sunt pasii de urmat de angajator in urmatoarea situatie: un angajat cu cim determinat pana in 20.04 a fost anuntat in 15.04 ca nu i se va mai prelungi ... (vezi toată discuția)