avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanțe prin poprire pe salariu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanțe prin poprire pe salariu

BRD mi a trimis la locul de munca o informare prin care cere celor care se ocupa cu salarii sa mi retina 30%din salar,deoarece am garantat pentru o firma iar firma respectiva nu si a platit datoria catre banca.
1.Eu nu am fost instiintata adica nu am primit o astfel de hartie in care sa fiu anuntata ca voi fi poprita cu 30% din salar:
2 Am luat legatura cu firma care ma executa si surpriza nu apar in baza lor de date...ma roaga frumos sa le trimit hartia care au trimis o ei la locul de munca.
Ce ma sfatuiti sa fac sau cum se procedeaza legal in astfel de situatii???
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 16:02, 29 Septembrie 2017
Va recomand sa studiati actele si sa aveti in vedere ca puteti depune contestatie la executare in termen de 15 zile de la data primirii actelor de executare. Firma a contractat un credit si nu l-a mai platit? Ati fost girant la acel credit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare juridica a girantului. Talbotfocus Talbotfocus Buna ziua , va rog frumos care imi poate da un sfat . Sotia mea a girat o \"prietena\" pentru un imprumut de nevoi personale la BRD, nu a adus nici un act sau ... (vezi toată discuția)
Validare poprire MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Am avut un credit la un CAR pe care nu am putut plati o perioada. S a inceput executarea silita a girantului, s a trimis poprire la firma la care ... (vezi toată discuția)
Executare silita nordsat nordsat Buna ziua, Am luat un credit de nevoi personale cu durata de 10 ani, in valoare de 12 000 euro in luna martie 2007. Am platit rate doar pana in decembrie ... (vezi toată discuția)