avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Filmare moment livrare produs in propria locuinta
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Filmare moment livrare produs in propria locuinta

Am filmat in propria locuinta cu telefonul(ascuns), momentul in care doi angajati de la un magazin care mi-au livrat un produs cumparat din magazinul respectiv, imi solicitau o taxa suplimentara pentru livrarea pana la domiciliu.
Taxa respectiva era un "ciubuc" pentru ei, adica nu doreau sa-mi elibereze un act pentru plata acelei sume, in timp ce era "obligatorie", pentru ca altfel dupa spusele lor "nu imi livrau produsul acasa". In magazin mi s-a spus de o asemenea taxa suplimentara, si ma asteptam sa mi se elibereze un bon fiscal/chitanta. Am postat filmul pe youtube, pentru a le putea trimite link-ul la adresa de email pentru reclamatii a magazinului de unde am facut cumparatura. Dupa cateva zile am fost contactat de catre unul dintre angajatii firmei care mi-au livrat produsul, si mi-a zis ca ma da in judecata pentru ca am postat imagini cu dansul pe youtube.

Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi pentru aceasta situatie.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
teodor_, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 13:28, 30 Septembrie 2017
Oricine poate da in judecata pe oricine, nu e musai sa si castige. Ati filmat la dvs. acasa iar ei aveau intentia de a fi vazuti si auziti de dvs., deci nu pare violarea privacy.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmată fără acordul meu Alina Pop Alina Pop Buna seara! Tocmai am aflat si am vazut ca fostul meu iubit a postat o filmare cu mine in care intretineam relații sexuale, filmulet facut fara acordul meu, ... (vezi toată discuția)
Postarea de material video cu continut sexual pe site-uri de profil ContSters329725 ContSters329725 Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu o chestiunea. Am o amica (25 de ani) si care in anul 2013 a avut o relatie cu un baiat (26 ani) si baiatul a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am filmat in magazin, mai exact profi și din întâmplare ... Valentin8415 Valentin8415 Buna ziua, am filmat in magazin, mai exact Profi și din întâmplare am prins și casiera care a făcut scandal că nu am voie sa o filmeze etc..a sunat la ... (vezi toată discuția)