avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributie CAS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributie CAS

Buna ziua. Detin o firma impreuna cu un asociat si in ultimii 4 ani am fost in Concediu crestere copil cu cei 2 copii. Mi-am reluat activitatea de 1 an aproape , dar nu am achitat CAS la Anaf decat CASS (veniturile firmei sunt destul de mici). Ar trebui sa achit la Casa de pensii contributia ? Primesc pensie daca nu achit o contributie calculata pe salariul minim?

Alte discuții în legătură

Cass asociat unic robert_71 robert_71 Buna ziua. Sunt asociat unic, fara alte surse de venit, deoarece atunci cand am inceput activitatea pe cont propriu mi-am dat demisia de la locul de munca ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa care este si salariat tazyx tazyx Daca sint angajat cu CM dar detin si un PFA care mai face complet aleator cite o factura ( sa zicem una la 4-6 luni ), cum calculez si platesc CASS-ul ... (vezi toată discuția)
Plata asigurari de sanatate Corina6 Corina6 Am avut serviciu pana in 2006 . Din 2007 pana acum in 2015 sunt persoana fara venit . Nu detin casa si masina si teren. Nu am ajutor social deoarece nu ... (vezi toată discuția)