avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Intrebare grupa II de muncă
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Intrebare grupa II de muncă

Daca este o lege separate ca casa de pensii este obligat sau nu ca- sa fie dat bani pe Adeverinta grad 2 de munca perioada pana 1990 ,.,Stiut ca acest lege mai era in vigoare pana la 01/04/2001.,Acest Adeverinta dupa multe demersuri numai in acest an era eliberate si a fost depusa acuma la dosarul de pensionare,.Deci se da ulterior 21 de ani este confirmate de mina. pana 1990 cand a iesit in pensii.Deci pana in prezent primeste normal fara grad2.,.,Cer foarte frumos ceva raspuns sa primesc.Este multe intrebare la care nu am primit nici un raspuns.Multumesc tare de tot daca primesc .
Ultima modificare: Joi, 5 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: karcsika1958 , utilizator 19:52, 4 Octombrie 2017
Din mesajul dvs. formulat greoi inteleg ca ati depus la casa judeteana de pensii o adeverinta din care reiese ca anterior anului 1990 ati lucrat in grupa de munca.
Trebuie sa asteptati raspunsul CJP care va analiza adeverinta pe care ati depus-o. Daca se va recalcula punctajul mediu al pensiei dvs., veti primi pensie recalculata valoric incepand cu data inregistrarii la CJP a adeverintei de care amintiti.
Asa este,Este primite dar cu 21 de ani care este situatia,Era dreptul ca- sa fie dat.Este recunoscut prin DECLARATIA datele de la ,.,pana la ce data. incadrarea grad de munca 100%.,.,intre ani 1969,.,.,.1990.
Nu am inteles in clar, ultimul dvs. mesaj.
Ati depus adeverinta cu 21 de ani in urma si nu ati primit raspuns ?
Daca ati depus adeverinta acum (?!), de la respectiva data (acum, in 2017) a inregistrarii adeverintei la CJP, in conditiile in care se accepta adeverinta (este emisa corect, legal), vi se recalculeaza punctajul mediu si veti primi pensie majorata.
Pensia poate fi recalculată prin adăugarea veniturilor şi/sau a stagiilor de cotizare, prevăzute de lege, nevalorificate la stabilirea acesteia.
Adeverinta este depus acuma,,,Grad de munca este acordat de unitatea acuma pentru perioada 1964 ,.,.,pana 1990.,.Acest lege era in vigoare 01/04/2001.,.Casa de pensi numai dupa registrare da suma..,Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Grupă de muncă in agricultură felicia_petrila felicia_petrila Bună ziua! Tatăl meu a lucrat in cadrul unui IAS, din 1964 până in anul 1989. Intrebarea mea este dacă tăierea de pomi si stropirea lor intră in ... (vezi toată discuția)
Legea 351/2022. buna ziua! am văzut că intră în vigoare de ... mierloiuionela mierloiuionela LEGEA 351/2022. Buna ziua! Am văzut că intră în vigoare de la 1Ianuarie 2023.Ma puteți lămuri și pe mine va rog:Eu lucrez că electrician întreținere ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar din anul 2009.. in timpul serviciului nu am beneficiat ... Ion Popi Ion Popi Sunt pensionar din anul 2009.. In timpul serviciului nu am beneficiat de grupa de munca dar dupa iesirea mea la pensie,s-a acordat aceasta categorie ... (vezi toată discuția)