avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Țepuit de avocat. Ce mă sfătuiți să fac?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Țepuit de avocat. Ce mă sfătuiți să fac?

Buna seara. Am niște probleme de natura juridică. La recomandarea unui amic am apelat la ajutorul unui avocat. Acesta mi-a cerut suma de 3500 de lei pentru a ma reprezenta, fără sa îmi dea vreo chitanta. I-am achitat suma respectiva și am mers cu el la un notar pentru a-i face o împuternicire prin care sa se poată ocupa de toată situația. Așa mi-a spus avocatul ca se procedează. La prima înfățișare avocatul meu nu s-a prezentat și de atunci tot încerc sa dau de el la telefon pentru a vedea ce s-a întâmplat, însă nu îmi raspunde. Astăzi este a doua zi când nu îmi raspunde la telefon, nici la cel personal, iar la cel pe care îl are trecut pe cartea de vizita ca fiind de la birou intra robotul spunând ca este număr nealocat. Luni o sa merg la el la birou sa văd ce se intampla, însă mi-e teama ca neavând nicio chitanta pe suma plătită, avocatul o sa scape basma curată, nerecunoscându-i nimic. Ce ma sfătuiți sa fac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: gabriel32 , utilizator 16:41, 10 Octombrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand verificati pe site-ul baroului, poate nici nu este avocat. Daca intr-adevar este puteti incepe prin a face o sesizare la baroul din care face parte
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrati pe site-ul UNBR si verificati daca persoana respectiva este avocat, din ce spuneti dvs, pare sa nu fie.
[ link extern ]
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri. Da, am verificat și aparține Baroului din județul meu. Însă am mai căutat pe internet reviewuri despre acest avocat și o alta persoana spunea cam același lucru, ca i-a cerut 5700 de lei, și apoi nu a mai răspuns la telefon. Deocamdată nu vreau sa ii fac numele public pe acest site pana nu ajung la el la cabinet. Însă tare îmi este teama ca am fost țepuit de-o persoana pe care am ales-o de buna credință sa ma ajute. :(
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu inteleg de ce trebuia sa mergeti la notar.

Imputernicirea avocatiala se semneaza in fata avocatului si nu a notarului.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici eu nu am inteles aceasta procedura, din acest motiv am banuit ca nu ar fi avocat...

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Divort ionela20111 ionela20111 am avut prima infatisare intr-un proces de divort pe data de 27.10.2010 am un copil de 3 ani si 7 luni,pe care as fi vrut sa il iau cu mine in cipru ,la sora ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa ContSters46325 ContSters46325 Locuiesc in strainatate. Dupa un an sunt in divort. Din pacate! Avocatul meu a primit de la mine o procura prin care sa ma reprezinte in toate cazurile ... (vezi toată discuția)
Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii? tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs. Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ... (vezi toată discuția)