Buna seara. Am niște probleme de natura juridică. La recomandarea unui amic am apelat la ajutorul unui avocat. Acesta mi-a cerut suma de 3500 de lei pentru a ma reprezenta, fără sa îmi dea vreo chitanta. I-am achitat suma respectiva și am mers cu el la un notar pentru a-i face o împuternicire prin care sa se poată ocupa de toată situația. Așa mi-a spus avocatul ca se procedează. La prima înfățișare avocatul meu nu s-a prezentat și de atunci tot încerc sa dau de el la telefon pentru a vedea ce s-a întâmplat, însă nu îmi raspunde. Astăzi este a doua zi când nu îmi raspunde la telefon, nici la cel personal, iar la cel pe care îl are trecut pe cartea de vizita ca fiind de la birou intra robotul spunând ca este număr nealocat. Luni o sa merg la el la birou sa văd ce se intampla, însă mi-e teama ca neavând nicio chitanta pe suma plătită, avocatul o sa scape basma curată, nerecunoscându-i nimic. Ce ma sfătuiți sa fac?
AvTudor_com
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
In primul rand verificati pe site-ul baroului, poate nici nu este avocat. Daca intr-adevar este puteti incepe prin a face o sesizare la baroul din care face parte
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri. Da, am verificat și aparține Baroului din județul meu. Însă am mai căutat pe internet reviewuri despre acest avocat și o alta persoana spunea cam același lucru, ca i-a cerut 5700 de lei, și apoi nu a mai răspuns la telefon. Deocamdată nu vreau sa ii fac numele public pe acest site pana nu ajung la el la cabinet. Însă tare îmi este teama ca am fost țepuit de-o persoana pe care am ales-o de buna credință sa ma ajute. :(
Divort
ionela20111
am avut prima infatisare intr-un proces de divort pe data de 27.10.2010
am un copil de 3 ani si 7 luni,pe care as fi vrut sa il iau cu mine in cipru ,la sora ... (vezi toată discuția)