Buna ziua. In anul 2014 am luat un imprumut de la Provident si nu l-am achitat. Cei de la provident mi-au zis ca afost dat catre executare silita si mi-au dat datele de contact ale unui executor. Imprumutl a fost de 2250 ron si acum tr sa platesc 5500 plus cheltuieli de judecata. Doresc sa achit , cum trebuie sa procedez ? Vreau sa fiu scos si din biroul de credite ! Care sunt procedurile pe care trebuie sa le urmez ?
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din biroul de credite nu cred ca veti fi scos - indiferent daca achitati sau nu. Totodata, va recomand sa negociati cu ei. Suma este prea mare. Recalculati dobada si incercati sa negociati plata sumei la jumatate, sau cei 2250 + cheltuile de executare. Aveti grija sa va dea in scris orice intelegere de plata. Succes
Si in momentul in care imi vine hotarare judecatoreasca cu o suma anume data catre executare , trebuie sa achit suma respectiva plus cheltuielile de judecata , sau in suma data catre executare sunt incluse si cheltuielile de judecata ? Cu executorul cum trebuie sa procedez ? catre cine achit aceasta suma data catre executare , executor, fisc ? Mentionez ca eu acum ma aflu in alt judet si nu mai locuiesc in judetul in care am facut imprumutul si in care care am domiciliul !