avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum procedez pentru executare silita Provident?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum procedez pentru executare silita Provident?

Si in momentul in care imi vine hotarare judecatoreasca cu o suma anume data catre executare , trebuie sa achit suma respectiva plus cheltuielile de judecata , sau in suma data catre executare sunt incluse si cheltuielile de judecata ? Cu executorul cum trebuie sa procedez ? catre cine achit aceasta suma data catre executare , executor, fisc ? Mentionez ca eu acum ma aflu in alt judet si nu mai locuiesc in judetul in care am facut imprumutul si in care care am domiciliul !

Alte discuții în legătură

Executare silita provident IonIon1234 IonIon1234 Si in momentul in care imi vine hotarare judecatoreasca cu o suma anume data catre executare , trebuie sa achit suma respectiva plus cheltuielile de judecata , ... (vezi toată discuția)
Imprumut provident neachitat, sunt în procedură de executare silită. cum procedez ? IonIon1234 IonIon1234 Buna ziua. In anul 2014 am luat un imprumut de la Provident si nu l-am achitat. Cei de la provident mi-au zis ca afost dat catre executare silita si mi-au dat ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu hotarare judecatoreasca ionela.branchi ionela.branchi Buna ziua. Sunt executata silit in legatura cu un credit pentru mobila, nu am ajuns sa achit la timp si am ajuns in aceasta situatie. Mi s-a emis ... (vezi toată discuția)