avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Semnare condica de prezenta instituție publica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Semnare condica de prezenta instituție publica

Buna ziua, îmi spuneți, va rog, daca am un birou ce aparține de primărie și sediul biroului meu este la peste 500 metri distanță de primărie, e obligatoriu sa merg sa semnez condica dimineața la 8 și la 16 când ies, sau pot sa am condica mea de prezenta pentru mine și colegii mei? menționez că sunt funcționar public, mulțumesc, o zi buna
Cel mai recent răspuns: claudia1280 , utilizator 17:35, 30 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
"angajatorul e liber să stabilească dacă angajații au sau nu obligația de semna evidențele zilnice de lucru"
www.avocatnet.ro/articol_463...
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura condica dinodana11 dinodana11 Sunt CMI-Cabinet medical individual si am angajat cu jumatate de norma kinetoterapeut ,care are program flexibil ,cand este nevoie ,la solicitari, Cum ... (vezi toată discuția)
Pontaj soferi dianapav dianapav Buna ziua, Pentru angajatii pe posturile de soferi profesionisti cum se semneaza condica de prezenta? Cum se aplica obligatia de evidentiere a orelor ... (vezi toată discuția)
Condica nesemnata de catre angajati Amali@ Amali@ Buna ziua, Daca angajatorul refuza, in mod voit, sa ii prezinte condica salariatului in vederea semnarii acesteia, se poate interpreta ca salariatul nu a ... (vezi toată discuția)