avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cont fb
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cont fb

Daca un cont fb a fost inchis mai poate gasi politia ip lui? Am primit mai mult timp mesaje de la un cont fals ..cu injurii
Cel mai recent răspuns: anda1919 , utilizator 10:29, 1 Octombrie 2017
Nu se ocupa politia cu asa ceva, il blocati, il raportati la facebook si terminati problema.
Pai si am depus plangere pentru ca ma simt hartuita de atatea mesaje si injurii. Dar contul a fost inchis. Se poate depista cine a fost?
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
trandafir2, moderator
Spuneti ca au fost mesaje care prin frecventa si continut v-au creat o stare de temere?
In ce perioada de timp v-au fost trimise mesajele? De la acelasi cont sau conturi diferite?
De la acelasi cont. Si un cont de instagram. Dar au fost inchise ambele. Timp de mai multe luni
Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2017
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire online alexandrasorina222 alexandrasorina222 Am creat, impreuna cu alte 2 prietene 4 conturi de instagram unde in privat, am adresat injurii minore, fara amenintari cu moartea sau bataia. Am postat si pe ... (vezi toată discuția)
Injurii pe facebook Barbacariu Ana Maria Barbacariu Ana Maria Bună seara! În momentul în care cineva adresează injurii pe internet Facebook mai exact în privat la ce categorie se încadrează? (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)