avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... laminor cu foc continuu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

laminor cu foc continuu

lucrez intrun laminor, iar vineri dupamasa am fost anuntati ca de luni intram in regim de foc continuu. nici noi nici sindicatul nu am fost de acord, lucram pe 3 schimburi, iar de luni vor sa introduca fortat munca pe 4 schimburi, contracte noastre de munca sunt facute 5 zile lucratoare pe saptaman,pe 3 schimburi, nicidecum asa cum vor ei sa ne oblige , deasemenea in contract avem ca nu se pot face schimbari in program decat cu acordul sindicatului si a oamenilor pe care ii reprezinta, va rog sa imi spuneti daca este legal , mai ales ca nu avem nici grupa 1 speciala de munca decat unii dintre noi
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2017
francisckelemen, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:03, 1 Octombrie 2017
In speta, modiificarea c.i.m. nu se poate face decat cu acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract individual de munca crismunteanu crismunteanu Am incheiat contractul individual de munca anul trecut in luna aprilie, lucrand pana in momentul de fata in 2 schimburi, respectiv primul schimb de la 06-14.00 ... (vezi toată discuția)
Legalitatea lucrului în patru schimburi ContSters329776 ContSters329776 Buna ziua. Lucrez la o companie in cadrul departamentului producție Cod Caen: 2815. Pana acum lucram 3 schimburi, sâmbăta si duminica repaus, ... (vezi toată discuția)
Program de lucru abuziv dry dry va rog sa-mi spuneti ce se poate face daca: -de 6 saptamini lucrez cu echipa mea (6pers. din 70), doar in schimb de dupamasa(h:13-21). -in aceasta saptamina: ... (vezi toată discuția)