avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul ma inundă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul ma inundă

Buna. Ce as putea face in problema urmatoare : Vecinul meu ma tot inunda de un an de zile de cand mam mutat in fiecare luna ma trezesc cu perete din baie ud.dar ultima este prea de tot. Am ajuns sa stau cu galeata ca imi picura apa din tavan .am incercat sa rezolv pe cale amiabila ,am adus instalator dar nu ia convenit pretu reparatie asa ca a preferat sa isi aduca el unul.ok nici o problema.doar ca nu si-a chemat.a inceput sa mi se usce peretele iar acum de 2 zile iar imi picura iar apa din tavan.
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 22:11, 1 Octombrie 2017
Notificati oficial vecinul respectiv cu obligatia remedierii deficientelor la instalatia proprie ,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Anuntati-l ca aveti asigurare (ar fi bine sa aveti....) si ca o sa-l caute cei de la asigurari ca sa-si recupereze banii.
Solutionarea in instanta e o varianta nerealista pentru ca o sa va iasa pe nas numai sa adunati la dosar probe, etc, etc, ca sa nu mai amintesc ca e foarte posibil ca instanta sa va traga nitel de urechi daca nu aveti asigurare.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatii repetate MatesLoredana MatesLoredana Avem o problema legata de inundatii repetate, inca de cand ne-am mutat (1998), si care in ultimel 3-4 luni s-au agravat, fara ca vecinul sa ia ... (vezi toată discuția)
Vecinul m-a inundat. cum pot să-mi recuperez cheltuielile cu refacerea apartamentului? Euroinvest Euroinvest Buna ziua, as doi sa aflu cum pot sa-mi recuperez cheltuielile cu refacerea apartamentului in urma unei inundatii. Precizez ca am un apartament amplasat la ... (vezi toată discuția)
Inundatie vecin paula38 paula38 Buna ziua ,va rog sa ma ajutati cu un sfat ,am urmatoarea problema,tot peretele de la baie locuiesc la bloc de 1an este inundat ,efectiv curge apa pe el ,sterg ... (vezi toată discuția)