avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare imobile preluate abuziv de comunisti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare imobile preluate abuziv de comunisti

Va rog spuneti-mi ,dupa 30 Iunie 2017 cand cei care nu au avut posibilitate sa angajeze un avocat pt.a da statul in judecata ca sa recupereze imobilul confiscat de comunisti,ce sanse mai au sa-si recupereze bunurile si daca au aparut legi noi in acest sens.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Apartament de recuperat din regimul ceausescu P_Iulia P_Iulia Buna ziua! Tatal meu a avut pe timpul regimului Ceausescu doua apartamente, insa unul din ele a fost confiscat, conform legilor de atunci (nu in urma unor ... (vezi toată discuția)
Bună seara, vrem să cumpărăm un apartament într-un imobil ... anamaria_saulea anamaria_saulea Bună seara, Vrem să cumpărăm un apartament într-un imobil care se afla sub incidenta legii 10/2001. Potențialii moștenitori au depus cerere de ... (vezi toată discuția)
Proces retrocedare dupa aparitia legii 1/2009 adriana-de adriana-de Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Am mostenit o casa veche in Bucuresti (costruita in 1920) de la matusa tatalui meu. A fost notificata in 1997 la ... (vezi toată discuția)