avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Conventie civila???
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Conventie civila???

Am rugamintea de a ma la muri si pe mine. Am un cabinet medical si as dori sa "angajez" 2 persoane (medici) din care una este pensionara si cealalta are functia de baza la alta unitate. Intrebarile mele ar fi: Pot colabora cu persoanele respective si altfel decat sa le inchei un contract individual de munca ? Tot aud despre conventii civile dar nu stiu in ce constau ele. Pot sa inchei conventie civila? Sa pot numai sa inchei un contract de colaborare dar asta presupune ca personale respective sa fie PFA?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: caniculesei , utilizator 18:31, 5 Octombrie 2009
Raspunsul este DA, la toate intrebarile dumneavoastra.
Va multumesc totusi ca ati avut amabilitatea de a-mi raspunde, dar, sincer nu am inteles nimic. Puteti fi, va rog, mai explicit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila sau cim ? caniculesei caniculesei Inca odata va rog sa ma lamuriti! Am un cabinet medical si as vrea sa colaborez (cam 2 ore pe zi) cu inca 2 persoane (medici), din care o persoana este ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare tatianatintisan tatianatintisan Vreau sa imi fac un contract de colaborare cu firma pe parte de intermediere transporturi , vreau sa stiu ce tip de contract trebuie sa imi fac ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare pfa bithas bithas buna ziua, sunt medic si am infiintat PFA in vederea deschiderii unui Cabinet Medical Individual. Am nevoie sa colaborez cu un asistent medical (angajat la ... (vezi toată discuția)