Buna ziua,
1. Cine ar trebui sa faca / redacteze actul constitutiv pentru un SRL nou? Este redactat de cei de la Reg.Comertului cand depui dosarul? sau ar trebui sa fie facut de un jurist?
Eu am gasit mai multe modele pe net pe care le-am compilat si nu stiu daca este ok sau nu.
2. Care este procedura corecta si care ar fi riscurile daca l-am facut eu (fara pregatire juridica)?
3. La sectiunea de activitate a firmei unde se trec si codurile CAEN, aceste trebuie trecute in ordine crescatoare sau grupate pe categoriile de activitate (expl: dc firma va face productie si vanzare de produse de patiserie, dar si productie si vanzare de haine, se trec 2 categorii pe tipul de activitate - croitorie - productie si vanzare, apoi patiserie - productie si vanzare? Sau tot ce tine de productie intai, apoi caen-urile ce tin de vanzare, indiferent de ceea ce vinzi)? Are vreo importanta?
Multumesc anticipat.
Schelele metalice-
Cristina.P
Am si eu cateva intrebari referitor la codul caen. As vrea sa stiu vanzarea si inchirierea de schele metalice in ce cod se incadreaza ? Din pacate doamnele de ... (vezi toată discuția)