avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... numar angajati in hotel 3 stele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

numar angajati in hotel 3 stele

Va rog sa imi spuneti daca este normal ca intr-un hotel de 3 stele care are 18 camere si o sala de mese,se poate sa lucreze un singur angajat?
Asta presupunand ca acea persoana sa faca :servire la masa dimineata pentru micul dejun ,curatenie in sala de mese si in bucatarie dupa servirea mesei plus curatenie in camere...
Cel mai recent răspuns: gena_b , utilizator 19:29, 5 Octombrie 2009
Ce mai e normal in vreme de criza...? De fapt si cand nu era criza , poate ca pe acte sunt mai multi, da unu-i bolnav, altul in concediu iar celalat e detasat...la biroul directorului...:D...Mai ales daca e vorba de vre-un hotel cu legatura cu fonduri publice...
Nu,e vorba de un hotel din Italia....
pai n-o fi criza si la ei? :D

Nu inteleg ce sfat juridic doriti?
In aceasta perioada sunt in "probe".Va rog sa imi spuneti in cazul unui contract,cum ar trebui sa fiu eu incadrata ?Din moment ce eu fac toata treaba in hotel,inclusiv receptie....ce statut ar trebui sa am?
1. Legislatia din Romania nu se aplica in Italia.
2. Daca aveti nelamuriri cu privire la raporturile de munca incheiate cu un angajator din Italia pentru a lucra in acel hotel, este mai bine sa va adresati institutiilor din Italia care se ocupa de aceste probleme.
Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale www.lavoro.gov.it;
Biroul de relaţii cu publicul– tel verde: 800 196 196.

Ministerul Solidarităţii Sociale www.solidarietasociale.gov.it

Institutul Naţional de Protecţie Socială (INPS) www.inps.it

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana-italia babotzi babotzi Unde ma adresez si care este procedura ,solicitantul fiind in Italia de 5 ani,cu contract de munca ,CUD,etc.Familia este in tara.Informatiile gasite nu sunt ... (vezi toată discuția)
Mancare de proasta calitate la hotel. Ciolte-Marin Oana Ciolte-Marin Oana Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns(sfat)la urmatoarea situatie. Am achizitionat un pachet de 12 zile cazare+tratament+mancare in regim ... (vezi toată discuția)
Somaj in italia nedelcuvictoritza1990 nedelcuvictoritza1990 Buna ziua ! Sotul meu a lucrat prima oara in Italia in ianuarie 2011 pe o perioada de aproape 2 luni.Apoi a inceput sa lucreze in aprilie 2011 pana acum cu o ... (vezi toată discuția)