avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... numar angajati in hotel 3 stele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

numar angajati in hotel 3 stele

Va rog sa imi spuneti daca este normal ca intr-un hotel de 3 stele care are 18 camere si o sala de mese,se poate sa lucreze un singur angajat?
Asta presupunand ca acea persoana sa faca :servire la masa dimineata pentru micul dejun ,curatenie in sala de mese si in bucatarie dupa servirea mesei plus curatenie in camere...
Cel mai recent răspuns: gena_b , utilizator 19:29, 5 Octombrie 2009
:sorry: Multumesc.
Mai cautati pe internet , exista un forum al romanilor din Italia., acolo puteti afla informatii utile..Din nefericire, nu va pot furniza adresa , dar am vazut ca exista .Ramane doar sa-l cautati pe google..
Multumesc ...din pacate situatia romanilor din Italia nu este tocmai buna...Suntem prost platiti si exploatati sa facem munci din cele mai grele.Acte nu prea se intocmesc aici...
In cazul meu,eu am domiciliul stabil aici,mi-am facut asigurare de viata,am obtiunut codice fiscale si m-am inscris la oficiul fortelor de munca.
M-am inscris chiar si la un curs seral de limba italiana,iar din pacate diploma de Universitate nu imi serveste la nimic...:(
Eu am crezut ca sunt norocoasa cand am gasit acest job la hotel...dar din pacate se pare ca trebuie sa fac receptie,curatenie si servire la masa ...adica tot ce trebuie sa se faca intr-un hotel de 3 stele...
Vroiam doar sa stiu daca e normal sa existe un singur angajat intr-un hotel,deoarece mi se pare imposibil sa fac de una singura totul...
In plus mi s-a cerut sa lucrez de acasa sa caut contracte cu agentii de voiaj.
Nu inteleg ce fel as putea fi incadrata legal ..."om bun la de toate" sau cum???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana-italia babotzi babotzi Unde ma adresez si care este procedura ,solicitantul fiind in Italia de 5 ani,cu contract de munca ,CUD,etc.Familia este in tara.Informatiile gasite nu sunt ... (vezi toată discuția)
Mancare de proasta calitate la hotel. Ciolte-Marin Oana Ciolte-Marin Oana Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns(sfat)la urmatoarea situatie. Am achizitionat un pachet de 12 zile cazare+tratament+mancare in regim ... (vezi toată discuția)
Somaj in italia nedelcuvictoritza1990 nedelcuvictoritza1990 Buna ziua ! Sotul meu a lucrat prima oara in Italia in ianuarie 2011 pe o perioada de aproape 2 luni.Apoi a inceput sa lucreze in aprilie 2011 pana acum cu o ... (vezi toată discuția)