avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... demersuri divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

demersuri divort

Am fost parasit de nevasta, am doi copii minori. Ma va ajuta in instanta in eventualitatea unui divort sa merg la politie sa fac o plangere pentru parasire de domiciliu si abandon de minori????Mentionez ca nu contribuie cu nimic la cresterea copiilor.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:47, 2 Octombrie 2017
Părăsirea de domiciliu nu se pedepsește. Puteți eventual cere încredințarea minorilor și obligarea mamei la plata unei pensii de întreținere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde declar parasirea de domiciliu ciufulici adriana ciufulici adriana Sotu a parasit domicilio conjugal d o saptamana vine foarte RAR la copii(2copii minori)el a decis sa ne despartim unde declar parasirea d domicilio???Ma ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu mirel 025 mirel 025 ce proceduri trebuie urmate pentru a anunta o parasire de domiciliu:nude trebuie sa merg ? ce acte am nevoie si cum prebuie procedat ca pe perioada asta sa ... (vezi toată discuția)
Abandon familiar Nadia77 Nadia77 Sunt divortata de fostul sot din data de 05 08 2010,avand un copil minor in varsta de 9 ani spre crestere si educare, iar acesta prin hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)