avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Obligatia respectarii zonelor de protectie sanitara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Obligatia respectarii zonelor de protectie sanitara

Exista vreo lege care sa reglementeze ce actiuni pot sau nu pot intreprinde detinatorii terenurilor din invecinatatea forajelor de apa minerala si terenurile aflate in zone de protectie sanitara, obligatii pe care le au acestia si eventuale sanctiuni la care acestia pot fi supusi in cazul incalcarii normelor legale ??? Ma intereseaza cel mai mult in cazul terenurilor detinute de primarii.

Alte discuții în legătură

Primaria refuza controlul la asociatia de proprietari! Costin Savescu Costin Savescu Motivind ca au facut controale anul asta dar nu la actuala conducere care face multe si grave ilegalitati, primaria de sector refuza, desi am prezentat acte si ... (vezi toată discuția)
Atributii politia locala a municipiului bucuresti ContSters325155 ContSters325155 Imi puteti indica un act normativ care reglementeaza desfasurarea Politiei Locale a Municipiului Bucuresti? Multumesc. (vezi toată discuția)
Actele normative incidente pentru deschiderea si functionarea unui restaurant? ContSters342250 ContSters342250 Buna ziua, Este prima mea postare pe avocatnet, prin urmare sper sa nu incalc nicio regula (mentionez ca nu am gasit raspunsul la intrebarea mea in nicio alta ... (vezi toată discuția)