avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare medic familie bebeluş
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare medic familie bebeluş

Am înscris copilul la un medic de familie la 2 săptămâni de la naştere. În urma a două consulturi nesatisfăcătoare, am decis să căutăm un alt medic de familie. Ştiu că există acele 6 luni în care trebuie să rămâi înscris la un medic de familie, dar nu există posibilitatea de a face această schimbare mai repede, mai ales în cazul unui bebeluş care are nevoie de vaccinuri şi consulturi? Am vreo bază legală să îmi exercit dreptul la sănătate pentru copilul meu în condițiile în care nu sunt mulțumită de serviciile medicului de familie? Vă mulțumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Schimbare medic familie pentru bebelus de 5 saptamani puni puni buna ziua. as dori sa schimb medicul de familie al fiului meu in varsta de 5 saptamani si as vrea sa stiu care este procedura. am citit pe un alt forum ca se ... (vezi toată discuția)
Sunt insarcinata,drepturile mele? buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Am aflat ca sunt insarcinata in 6 saptamani si as dori sa stiu ce drepturi am ca salariata gravida?Daca am program redus?Ce alte beneficii ... (vezi toată discuția)
Obligatia medicului de familie pentru vizite la domiciliu. ioanared ioanared Buna ziua, Este medicul de familie obligat prin lege sa faca vizite la domiciliu in cazul nou-nascutului? Multumesc. (vezi toată discuția)