avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... trafic de droguri de risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

trafic de droguri de risc

Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a confiscat ,s-a facut 1 proces verbal si am fost lasat sa plec in iulie am fost arestat pt trafic impreuna cu mai multe persoane din orasul meu (acasa nu s-a gasit cannabis ,banii etc)..am fost arestat preventiv 1 luna ,2 pe domiciliu si acum control judiciar ,ceea ce vreau sa intreb e posibil sa primesc o suspedare de la Diicot PH si sa ma ia cei de la bucuresti sau se v-a pune tot in aceasta pedeapsa si ceea ce mi s-a gasit la Bucuresti???Va multumesc
Daca sunt mai multe fapte se face trimitere în judecată.

Pentru 07 gr la o singură fapta ati fi putut scăpa de condamnare.
Se poate dispune suspendarea sub supraveghere, avand in vedere concursul de infractiuni.

Instanta de judecata poate dispune aceasta modalitate de individualizare judiciara a pedepsei, conform art. 91 din CODUL PENAL.

Uzati de procedura simplificata a recunoasterii invinuirii, conform art. 396, alin. 10 din CODUL DE PROCEDURA PENALA.

Limitele de pedeapsa prevazute de lege vor fi reduse cu 1/ 3.

Instanta de judecata va avea in vedere inscrisurile in circumstantiere, de unde rezulta profilul social al dumneavoastra.

In cazul in care se dispune consilierea dumneavoastra, includerea intr-un program in vederea stoparii consumului de droguri, acceptati.(instanta de judecata va tine seama si de conduita postinfractionala ).


Instanta de judecata, la dozarea pedepsei, va avea in vedere criterii prevazute de art. 74 din CODUL PENAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua infractiuni Adia4 Adia4 Buna seara. Daca in 2017 am comis doua infractiuni la interval de 3 luni intre ele....si acum in 2018 sunt condamnat la prima cu suspendare la 8 luni si 2 ani ... (vezi toată discuția)
2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare Bibicioiu Mariana Bibicioiu Mariana Bună ziua! Dacă am avut o condamnare cu suspendare și încercare și între timp s-a judecat un dosar anterior fapta fiind săvârșită înainte de ... (vezi toată discuția)