avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Folosire nepermisa date personale
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Folosire nepermisa date personale

Buna,

se pare ca datele mele pesonale au fost folosite (fara stiinta si evident acordul meu) pentru creare de cont la o firma de pariuri sportive online.

Totul a iesit la iveala cand am fost anuntat de ANAF ca am niste venituri nedeclarate provenite din jocuri de noroc. Contactat, firma de pariuri, refuza sa imi dea orice detaliu despre contul creat in numele meu, probabil au blocat-o si cam atat, m-au sfatuit sa fac o plangere la politie.

Intrebarea mea, este, ce pot sa fac in aceasta situatie? Suma datorata nu este mare, desi se calculeaza si ceva penalitati probabil, pot sa o si platesc, insa care e garantia ca datele mele nu vor fi folosite in continuare in alte platforme.

Sa platesc suma la ANAF pentru a opri penalitatile aici? desi nu eu am ridicat castigul si habar nu am cum se poate folosi sistemul in acest fel sau odata platit ar insemna ca recunosc ca eu am facut castigul in cauza?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Impozitare castiguri pariuri sportive Alexandru267 Alexandru267 Buna ziua! Sunt amator de pariuri sportive, iar recent am decis sa mi deschid un cont la o agentie online de pariuri sportive. Doresc sa va intreb cum se ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Buna seara,în urma cu câteva zile mi-a fost blocat contul de ... George20000 George20000 Buna seara,în urma cu câteva zile mi-a fost blocat contul de paysafe card pe care îl foloseam pentru depuneri la pariuri sportive online. Cel mai probabil ... (vezi toată discuția)