avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte auto

Tatal meu a decedat anul trecut iar acum m-am hotarat cu sora mea sa facem ceva cu singurul obiect care a fost pe numele lui fiind Masina.
Deci vreau sa stiu ce trebuie sa facem ca sa punem masina pe numele mamei noastre cu toate actele in regula.
Asigurarea si itp ul sunt expirate
Iar cartea masinii (CIV) este de negasit.
Am talonul masinii
Iar tatal nostru era divortat de mama deci masina e a mea si a surorii mele.
Cine poate sa ne ajute cu niste sfaturi va rugam.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:13, 3 Octombrie 2017
mergeti la notar, dezbateti succesiunea si donati masina.
Am inteles si daca nu poate sora mea sa vina in oras pentru ca ea este plecata la facultate exista vreo sansa sa imi trimita procura iar eu sa merg cu mama la notar pentru ca sunt minor?
Si care sunt costurile succesiunii?
Sora dv poate incheia procura in favoarea mamei sau a dv
Costurile succesiunii sunt conditionate de onorariu notar si taxele aferente bunurilor masei succesorale
Pentru edificare puteti sa contactati notar care va poate oferi date relevante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire-sora vitrega florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Suntem 3 surori:cea mare nascuta inainte de razboi,iar tatal ei a murit,apoi mama s-a recasatorit, din a doua casatorie au rezultat 2 fete,deci ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire giovi_mik giovi_mik buna ziua.in legatura cu dezbaterea de mostenire:acum o luna si jumatate mi-a decedat tatal,nu am fct dezbaterea;la doua saptamani dupa decesul tatalui,a ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii MIHAELA IN MIHAELA IN Buna seara!Tatal meu a murit in 2004 iar noi nu am dezbatut mostenirea atunci.Sintem 2 frati si mama.Eu cu sora mea nu ne intelegem in ultimul timp. Inpreuna ... (vezi toată discuția)