avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... De ce nu mi se plătește concediu medical in germania ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

De ce nu mi se plătește concediu medical in germania daca am fost operat în românia.

Sunt asigurat la AOK și lucrez legal în germania. Am venit în România și ma-m operat pe cord că în germ.eram tratat de plămâni. Ma-m întors în germ.și nu-mi este recunoscut nici un act din românia nu vor să-mi plătească medicalul cât am fost internat la sp.fundeni. Cardul de sanatate din ger.nu lam putut folosi în rom.cu toate ca sunt la zi cu contribuția în germ. M-am întors în germ.după 3 saptamani de la operație și am început munca. Firma la care lucrez nu a încetat contribuțiile mele către AOK dar ei refuza să-mi plătească medicalul pe timpul cât am fost operat. Vă mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
Nec.onu., utilizator
Cel mai recent răspuns: Dimaelena91 , utilizator 08:30, 6 Noiembrie 2023
Buna ziua aok nu vrea sa imi plateasca medicalul din Romania..zic ca nu este diacnosticul ca in germania dar 479 este Avc ischimic..asa este in Romania ce pot face in privinta asta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical tekton tekton mentionez ca muncesc in Germania de 8 luni, am rezidenta singt inscrisa la asigurarea medicala AOK de acolo.Am venit in Romania avind concediu de odihna pentru ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca AndreiLRX AndreiLRX Buna ziua, am o situatie mai putin placuta in care mama mea a plecat pe data de 16.04.2018 din germania unde a lucrat pana in data de 15.04.2018 apoi avea 2 ... (vezi toată discuția)
Spitalizare in timpul concediului fara plata ramiha ramiha Buna ziua, O cunostinta a mea este in urmatoarea situatie: In timpul unui concediu fara plata pe care si-l luase pt rezolvarea unor probleme personale, ... (vezi toată discuția)