avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se plateste contributia de sanatate la vanzarea ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se plateste contributia de sanatate la vanzarea locuintei?

Buna seara!
Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibil:
Daca doresti sa vinzi locuinta si nu ai niciun venit totusi anaful poate considera ca venit vanzarea si trebuie sa te inscrii la anaf si sa platesti contributia de asigurari de sanatate la salariul minim? Mulurmesc anricipat!
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2017
saphirr, utilizator

Alte discuții în legătură

Plata asigurare de sanatate la vanzare locuinta? saphirr saphirr Buna seara! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibil: Daca doresti sa vinzi locuinta si nu ai niciun venit totusi anaful poate considera ... (vezi toată discuția)
Se plateste contributia de sanatate la vanzare de locuinta daca proprietarul nu are niciun venit? saphirr saphirr Buna seara! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibi: Daca vinzi locuinta si nu ai niciun venit anaful poate considera venit din alte surse ... (vezi toată discuția)
Cotizarea pentru pensie, sanatate, somaj draganmariana draganmariana Buna seara, va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare? Am o cunostiinta din Braila, si doreste sa-si plateasca pensia, sanatatea si somajul ... (vezi toată discuția)