avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata asigurare de sanatate la vanzare locuinta?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata asigurare de sanatate la vanzare locuinta?

Buna seara!
Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibil:
Daca doresti sa vinzi locuinta si nu ai niciun venit totusi anaful poate considera benit si trebuie sa te inscrii la Anaf si se plateste contributia de asigurari de sanatate la salariul minim? Mulurmesc anricipat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:04, 3 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
saphirr a scris:

[...] trebuie sa te inscrii la Anaf si se plateste contributia de asigurari de sanatate la salariul minim? Mulurmesc anricipat!

CASS aferent salariului minim pentru persoanele care nu au venituri sau au venituri sub acest nivel, nu se declara la ANAF ci doar se face dovada platii la Casa de Sanatate. Nu se face nicio inscriere, nuciunde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste contributia de sanatate la vanzarea locuintei? saphirr saphirr Buna seara! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibil: Daca doresti sa vinzi locuinta si nu ai niciun venit totusi anaful poate considera ... (vezi toată discuția)
Se plateste contributia de sanatate la vanzare de locuinta daca proprietarul nu are niciun venit? saphirr saphirr Buna seara! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibi: Daca vinzi locuinta si nu ai niciun venit anaful poate considera venit din alte surse ... (vezi toată discuția)
Cass - persoana cu venituri mici sau fara venituri cristian__2012 cristian__2012 Buna ziua, O persoana care nu are nici un fel de venit dar care are o suma de bani in banca pentru care primeste dobanda se considera ca are venituri ... (vezi toată discuția)