avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Se plateste contributia de sanatate la vanzare de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Se plateste contributia de sanatate la vanzare de locuinta daca proprietarul nu are niciun venit?

Buna seara!
Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibi:
Daca vinzi locuinta si nu ai niciun venit anaful poate considera venit din alte surse vanzarea si trebuie sa completezi la Anaf declaratia 604 si se platesti contributia de asigurari de sanatate luand baza de calcul salariul minim? Mulurmesc anricipat!
Cel mai recent răspuns: Liviu Marian , utilizator 12:30, 4 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare la tranzactionarea unui bun imobil,vanzatorul are obligatia legala sa achite obligatiile fiscale aferente-indifenerent daca vanzatorul are sau nu ,drepturi salariale sau alte venituri
@saphirr - Pot sa iti raspund pentru ca ma aflu in aceeasi situatie, vreau sa vand un bun imobil dar acum nu sunt asigurat. Stiu situatiile din trecut cu impuneri dupa 5 ani, de aceea am vrut sa fiu prevazator. Dupa un telefon la CNAS, acestia m-au trimis la ANAF (care ar sti exact situatia). Iar la ANAF am vorbit cu 4 persoane si telefonic si la asistenta contribuabili si la birou persoane fizice sector si la ghiseu si la toate mi s-a raspuns ca nu trebuie depus si platit nimic la sanatate la vanzarea unui bun imobil din patrmioniul personal in cazul unei persoane fara venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se plateste contributia de sanatate la vanzarea locuintei? saphirr saphirr Buna seara! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibil: Daca doresti sa vinzi locuinta si nu ai niciun venit totusi anaful poate considera ... (vezi toată discuția)
Plata asigurare de sanatate la vanzare locuinta? saphirr saphirr Buna seara! Va rog sa imi raspundeti la o intrebare daca este posibil: Daca doresti sa vinzi locuinta si nu ai niciun venit totusi anaful poate considera ... (vezi toată discuția)
Cass, anaf si declaratia 604 precious007 precious007 Buna ziua, Am vrut sa deschid acest topic pentru ca am gasit erori pe site si un numar mare de oameni dusi in eroare tocmai din cauza unui articol de pe ... (vezi toată discuția)