avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de Odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de Odihna

Angajatorul are voie sa iti refuze cererea de concediu ? Specific faptul că la una din situații cererea a fost lăsată fara raspuns pana in momentul cand am ajuns la data cand trebuia sa isi produca efectele dupa care a fost modificată si neacceptata in lipsa mea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:05, 4 Octombrie 2017
Buna seara
La depunere nu ati primit un numar de inregistrare?
Nu. Cererea a stat zile intregi in biroul sefului de sector.
Se poate refuza acordarea concediului de odihna, insa acest lucru- situatiile in care se poate refuza CO - trebuie mentionat in regulamentul intern sau c.c.m. aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile concediu serviciu dragu_stelian dragu_stelian Buna ziua! Am o intrebare legata de locul de munca. Am plecat prin demisie de la vechiul loc de munca la un nou loc de munca. Patronii de la noul loc de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am o nelamurire legată de concediul de odihnă,și ... jondoe1 jondoe1 Bună ziua,am o nelamurire legată de concediul de odihnă,și anume:am depus cererea de concediu de odihnă cu 60 de zile înainte(am verificat la biroul ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului fara plata intr-o institutie privata lorela_ro lorela_ro Buna ziua. Sunt angajata de 7 ani intr-o societate privata care in ultimul an a facut o mare presiune pe angajatii cu zile de concediu de odihna neefectuate. ... (vezi toată discuția)