avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de proprietari - atitudinea președintelui
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de proprietari - atitudinea președintelui

Buna-ziua. In cele din urma mi s-a raspuns referitor la salariile celor din conducerea Asociatiei dar eu i-am mai sesizat deoarece sedinta care a fost tinuta in acest an si la care au participat aproximativ 15 persoane , am considerat ca trebuie reprogramata din lipsa de cvorum , mai ales ca Presedintele blocului a parasit respectiva sedinta ( dupa 20 minute ) , iar pana la finalul ei ( aprox 2 ore )nu a mai aparut in sala. A doua zi cand l-am intrebat de ce a plecat , mi-a raspuns ca a avut niste probleme personale. Mi s-a raspuns pe un ton foarte ironic intr-o scisoare pusa in cutia postala ca Presedinte a parasit sedinta doar 10 minute pt a merge la toaleta. Eu am stat pana sedinta blocului s-a terminat , omul acesta nu a mai revenit in sala. Cata bataie de joc si nesimtire sa ma faca si orb si prost??? Am mai vorbit cu locatari din bloc dar nu vor sa faca nimic , majoritatea sunt batrani sau nu le pasa. In aceasta situatie eu ce pot face pt ca nu ii pot lasa sa isi bata joc de mine. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:12, 4 Octombrie 2017
La bloc ,majoritatea hotaraste,trist dar adevarat
Mai ales in situatiile in care locatarii sunt reticenti indiferenti ,reprezentantii asociatiei pot ajunge sa se creada si sa se comporte ca in propriea feuda
Daca aprecaiti ca reptrezentantii asociatiei prin atitudine sau activitate va creaza daune,prejudicii aveti dreptul sa sesizati oficial autoritatile,politie,parchet,instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariile angajatilor asociatiei de proprietari misu2008 misu2008 Buna-ziua. Ca proprietar vreau sa stiu cu ce suma sunt platiti lunar angajatii blocului ( administrator , cenzor , presedinte etc. ) . Acum 2 luni am facut o ... (vezi toată discuția)
Sedinta de bloc misu2008 misu2008 Buna-ziua. Care sunt pasii care trebuiesc urmati intr-o sedinta a asociatiei de proprietari? Trebuie semnat vreun proces verbal cu tot ce s-a discutat in ... (vezi toată discuția)
Abuz presedinte asociatie de proprietari MagicPlanet99 MagicPlanet99 Buna ziua , La mine in bloc fiecare si-a construit la subsolul blocului ,boxa dupa propiul plac , dupa ce am intrebat vecinii detinatori de boxe cum au ... (vezi toată discuția)