avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am fost amendat in Grecia pentru parcare interzisa .
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am fost amendat in Grecia pentru parcare interzisa .

Procesul verbal l am gasit pe parbriz .Care este sistemul trebuie cumva sa ajunga o alta copie a procesului verbal la domiciliul meu . Dupa care sa o platesc?. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Amenda parcare nutu_mutu nutu_mutu Buna ziua. Am si eu o rugaminte . Am o masina pe care o foloseste cumnatul meu . Am primit in data de 06.07.20011(data postei) un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie lipit cu banda adeziva pe poarta imobilului c_mircea c_mircea Buna ziua, La un moment dat am gasit o amenda de la primarie, pusa pe parbrizul masinii. Am facut contestatie si am depus-o a doua zi la primarie. Peste 2 ... (vezi toată discuția)
Rca-inlocuirea parbrizului este facultativa noane noane Din nenoroc pt.mine piatra sarita din rotile unui TIR de HD pe care-l depaseam regulamentar a lovit in parbrizul masinii mele .OK d-nul cond.auto de pe tir cu ... (vezi toată discuția)