avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier cu victima
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier cu victima

buna seara astazi dimineta(05-10-2009) in jurul orei 8 am fost implicata intrun accident de circulatie soldat cu victima.efectuand un viraj la stanga am intrat pe o strada unde am oservat o dacie parcata pe partea drepta a carosbilului.si dintro data intro fractiune de secunda mia aparut in fata masinii cam la o distantade aproximativ un metru de masina parcata inspre partea carosbila. avertizando sonor acesta nu a reactionat ci dimpotriva el avea o ocupatie cu telefonul mobil.acum victima e la spital cu vertebra lombara 2 si 5 deplasate si are nevoie de ingrijiri medicale aprox. 7 zile spitalizare +30 acasa la pat.acum nu stiu ce se va intampla sunt disperata nu stiu ce sa mai fac.datimi un sfat va rog si indrumatima in vreun fel cat mai repede posibila.#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: elena200620 , utilizator 12:22, 6 Octombrie 2009
Nu a-ti precizat un amanunt esential si anume concluziile PV intocmit de politie.
politia mia spus ca ei doar au costatat atat nu au scris in pv cine ar fi vinovat.miau yis ca dupa externarea victimei sa merg cu ea impreuna la medicul legist si in functie de ce va decide medicul legist vor lua si ei masuri
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
elena200620, utilizator
Se cheama vatamare corporala din culpa..victima poate depune plangere.. sau nu. Depinde cat de mult va veti implica, acordandu- i ajutor financiar, implicandu-va in asigurarea tratamentului si insanatosirii ei, v-ati putea intelege, fara a fi nevoie de plangere. Sau, ar putea sa depuna plangere, iar ulterior , in urma unei intelegeri , sa va imapcati.
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
ContSters47264, utilizator
da dar victima era pe partea carosbila nu sa zicem ca traversa prin loc permis marcat sau semnalizat.nu are si el vina?
In mod normal,in cazul de fata,victima nu trebuia sa se afle pe carosabil sub nici o forma,pentru ca nu se traverseaza decat prin locuri special indicate sau in urma unei asigurari prealabile.Daca nu aveati viteza si v-ati asigurat cand a-ti efectuat manevra de depasire a autovehiculului aflatin stationare, nu aveti de ce sa va faceti probleme,in cel mai rau caz ve-ti fi obligata la plata spitalizarii si a zilelor de ingrijire medicala .

Alte discuții în legătură

Certificatul medico legal elena200620 elena200620 buna seara am si eu o intrebare azi am depus actele pentru certificatul medicolegal si mi sa spus ca peste 2 saptamani sa ma duc sa il ridic.in mom in care ma ... (vezi toată discuția)
Accident rutier catayo6108 catayo6108 Am si eu o problema, in urma cu trei zile am dat peste cineva cu masina, veneam dinspre magazin, iar in momentul efectuarii virajului spre stanga , mia iesit ... (vezi toată discuția)
Am accidentat un batran care circula pe partea carosabila crycry85 crycry85 Buna ziua, Acum o saptamana am facut un accident: am lovit un batran care se deplasa pe partea carosabila, la un metru jumatate de trotuar, pe o straduta ... (vezi toată discuția)