buna seara am si eu o intrebare azi am depus actele pentru certificatul medicolegal si mi sa spus ca peste 2 saptamani sa ma duc sa il ridic.in mom in care ma voi duce sa ridic certificatul acesta va fi gata scris (completat tot) sau atunci pe mom se va completa.multumesc
In functie de abundentade lucrari a IML-ului , ambele variante sunt plauzibile.In mod normal,acesta la data la care va veti prezenta,acesta ar putea fi completat.Indiferent de momentul redactarii acestuia,el se bazeaza pe constatarile medicilor care au examinat persoana care beneficiaza de acesta,la data la care a fost examinata.
in data de(05-10-2009) in jurul orei 8 am fost implicata intrun accident de circulatie soldat cu victima.efectuand un viraj la stanga am intrat pe o strada unde am oservat o dacie parcata pe partea drepta a carosbilului.si dintro data intro fractiune de secunda mia aparut in fata masinii cam la o distantade aproximativ un metru de masina parcata inspre partea carosbila. avertizando sonor acesta nu a reactionat ci dimpotriva el avea o ocupatie cu telefonul mobil.acum victima e la spital cu vertebra lombara 2 si 5 deplasate si are nevoie de ingrijiri medicale 5 zile spitalizare +aprox 30zile acasa
Bun, in cazul asta ar trebui ca certificatul medico-legal sa indice mai mult de 10 zile ingrijire pentru a fi un caz penal.
Si asta, numai daca nu va impacati.
Daca are mai mult de 60 de zile, atunci cercetarea penala se face din oficiu.
Oricum, se pare ca victima a traversat printr-un loc nepermis, ceea ce inseamna ca ea este de vina.