avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie

Buna ziua
Sunt interesata de stimulentul de insertie si mai exact .
Eu trebuie (obligata) sa ma intorc la acelasi loc de munca sau pot sa ma angajez in alt loc de munca pentru a beneficia in continuare de stimulentul de insertie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:04, 4 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteti obligata sa va intoarceti la acelasi loc de munca, puteti sa va angajati in alt loc de munca pentru a beneficia in continuare de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil aallyah9 aallyah9 Buna ziua Pe 31 decembrie 2010 am intrat in concediu prenatal. Copilul s-a nascut pe 10 martie 2011. In cazul in care ma reintorc la locul de munca la un an ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Valentina Andrei Valentina Andrei Buna ziua,pe 28 noiembrie fetita mea face 2 ani,vreau sa incep munca mai devreme pt a beneficia de stimulentul de inserție,întrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)