avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua,pe 28 noiembrie fetita mea face 2 ani,vreau sa incep munca mai devreme pt a beneficia de stimulentul de inserție,întrebarea mea este următoarea,sunt obligata sa ma întorc la fostul loc de munca sau pot începe in alta parte,pt ca mi am gasit ceva mai bun si mai aproape de casa?
Cel mai recent răspuns: Valentina Andrei , utilizator 10:23, 22 August 2018
Nu sunteti obligata sa va întoarceti la fostul loc de munca , puteti începe munca in alta parte.

Insa ,atentie , data incetarii vechiului c.i.m.= data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Puteti fi mai explicit,la ce vă referiți mai exact?fetita mea face 2 ani pe 28 noiembrie,și în septembrie după 20 as vrea sa incep munca....

Cornel Vasile a scris:

Nu sunteti obligata sa va întoarceti la fostul loc de munca , puteti începe munca in alta parte.

Insa ,atentie , data incetarii vechiului c.i.m.= data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Pentru a primi stimulent de insertiear trebui ca data incetarii vechiului c.i.m.= data inceperii activitatii in baza noului c.i.m..

Reluarea activitatii trebuie sa se faca anterior datei de 28 septembrie.
Ok,va multumesc din suflet pt raspunsul promit.

Cornel Vasile a scris:

Pentru a primi stimulent de insertiear trebui ca data incetarii vechiului c.i.m.= data inceperii activitatii in baza noului c.i.m..

Reluarea activitatii trebuie sa se faca anterior datei de 28 septembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. buna am o ... Nițu Andreea Nițu Andreea Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. Buna am o fetita de 1 an și 9 luni sunt în CCC pana la vârsta de 2 ani. Știu ca pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Metallhara Metallhara Buna seara. As dori sa mă lămuriți și pe mine intr-o problema. Am născut pe 14 septembrie 2015. La momentul respectiv lucram la o societate comercială ce ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)