avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prelungire drept de circulatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prelungire drept de circulatie

Buna ziua. In 2014 am fost implicat intr-un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane. Pana anul acesta dosarul s-a plimbat de la politie la parchet iar dovada de circulatie o luam de la procuror la fiecare 30 zile. Cand am fost acum aproximativ 2 saptamani sa prelungesc dovada la Parchet mi s-a comunicat ca dosarul a ajuns in rechizitoriu la judecatorie si ca trebuie sa merg vineri de la o anumita ora sa depun cerere pentru prelungirea dovezii de circulatie. Am solicitat avocatului sa trimita cererea insa de 2 saptamani tot astept si nici un rezultat. Pot merge si eu sa depun, daca da, cum arata cererea? Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: johnny8 , utilizator 15:18, 4 Octombrie 2017
Puteti merge si dvs sa depuneti cererea.
Puteti sa imi spuneti va rog ce trebuie sa contina cererea si unde o depun mai exact? Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada de circulatie in cazul dosarului penal plecat la judecatorie mdmilan mdmilan Buna ziua, In urma unui accident rutier am primit dovada de circulatie pe care am prelungit-o lunar prin depunerea unei cereri lunare la parchet. De curand, ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat,dovada inlocuitoare Stefanandrei85 Stefanandrei85 Buna seara! In urma unui accident mi-a fost suspendat permisul,s-a deschis un dosar penal pt vatamare....iar dovada de 15 zile expira in curând.. ... (vezi toată discuția)
Parasirea locului accidentului onu84 onu84 Buna seara! Am mai folosit acest site si mi-a fost de ajutor asa ca m-am hotarat sa-mi prezint tot cazul poate mai puteti sa-mi dati ceva sfaturi. In urma cu ... (vezi toată discuția)