avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident avarii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident avarii

Care sant consecințele unei loviri intenționate respectiv cel din spate livind masina celui din fata .in urma unor replici si neînțelegeri .cel lovit părăseste locul faptei
Daca puteti proba intentia, se incadreaza la distrugere fapta acestuia, daca ati si suferit vatamari, se poate retine si infractiunea de lovire sau alte violente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acrosare intentionata, ancheta trimisa la parchet aysel8993 aysel8993 Buna seara! Pe data de 25 martie 2013 am fost implicata intr-un accident rutier care nu s-a soldat cu morti/ raniti, ci doar cu avarierea masinii mele si a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala, amenintari, fuga de la locul accidentului Gabriela91 Gabriela91 In data de 25. 06.2013, pe DN1, un sofer la volanul unui Range Rover a mers in paralel, pe sens invers, cu masina in care ne aflam eu si parintii mei, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier sau infractiune? sarah1985 sarah1985 Pe fondul unor vechi animozitati, un vecin a lovit cu masina o alta vecina. A coborat din masina pentru a o palmui iar apoi s-a suit din nou la volan si a ... (vezi toată discuția)